Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Φανοποιείο - Βαφείο
Φανοποιείο - Βαφείο
Επισκευάζουμε κάθε τύπου ζημιάς από τροχαίο ατύχημα ακόμη και μικρά χτυπήματα όπως γρατζουνιές και βαθουλώματα. Μπορούμε να αλλάξουμε το χτυπημένο κομμάτι του αμαξώματος σας ή μπορούμε να το διορθώσουμε χωρίς να χρειαστεί να βάφει ολόκληρο. Επίσης επισκευάζουμε και κολλάμε τα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου σας και της μηχανής (π.χ. προφυλακτήρες,πλαστικά κ.α).
 
Διαθέτουμε εργαλεία ακριβείας όπως καλίμπρα επαναφοράς σασί, για τις περιπτώσεις που χρειάζεται ,πετυχαίνοντας ένα άριστο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο σας , κάνοντας το ατρακαριστο ,ακόμη και μετά από πολύ δυνατό τρακάρισμα .
 
Η φανοποιία γίνετε με μεγάλη προσοχή και μεράκι ώστε να μείνουμε ικανοποιημένοι εμείς και έτσι ο πελάτης μας να μείνει ήσυχος. Το αμέσως επόμενο στάδιο η βαφή αυτοκινήτου χρειάζεται και αυτή μια προεργασία η όποια ξεκινάει με το τρίψιμο τις προ-βαφόμενης περιοχής για να γίνει η απαραίτητη λείανση της περιοχής ώστε τη στιγμή που θα πέσει η στρώση του χρώματος στο φούρνο και ύστερα το βερνίκι η επιφάνεια να μη κάνει καθόλου «βαθουλώματα» στο φώς.